En del af de STI pistoler vi sælger er custom byggede.

Der er to måder at starte et custom projekt på. Nogen vælger at købe en færdig pistol og bygge videre på den. Men har man helt særlige ønsker bygger vi pistolen op fra bunden. I et sådan projekt starter vi med helt rå emner fra STI og sætter alle dele sammen.

Du kan nedenfor se nogen eksempler på custom projekter.

Priser på custom:
Vi bliver tit spurgt om hvad det vil koste at få bygget custom pistol. Dette kan vi først regne ud når vi ved 100% hvilken ønsker du har. Men prisen ligger typisk fra 25.000 Kr. og op efter.

Vi oplyser ikke hvad nedenstående pistoler har kostet. Det er fortroligt mellem os og klienten. Men du er velkommen til at bruge nedenstående som inspiration til netop din pistol.

Rå 1911 / 2011 Slæde.

Rå 1911 Ramme.

Rå 2011 Ramme.

Custom 1911 bygget til IPSC Classic devision.

Slæden er 3-top fræset med lidt grovere og dybere serations end standard. Samtidig med at bomar sigtemiddel fræsningerne er sænket.

Piben er bullbarrel og fra IGB.

S7 sear og hane fra STI. Selvfølgelig toptunede.

Bemærk den langsgående udfræsning i bunden af rammen og hvordan overgangen mellem ramme og slæde er fræset af i vinkler der harmonere med hinanden.

Slæde og ramme er desuden ceracoatede.

Custom 2011 bygget til Ralf K. Jensen.

Custom 2011 bygget til Ralf K. Jensen.

Custom Top til STI.

Dette er en utroligt driftsikker løsning. Som i mange år ikke har slået igennem fordi rødpunktsigterne ganske enkelt ikke kunne holde til belastningen.

Det har ændret sig efter Leupold DP pro er kommet på markedet. Og i dag ser vi flere og flere skytter gå over til denne løsning.

Fordelene er mange:

Samme ramme til flere toppe = Billigt.

Samme hylster / Aftræk / Greb osv.

Ingen montage over udkastet, med deraf følgende funktions fejl.

Lav samlet vægt.