M&P Pistoler

Smith & Wesson M&P (Military & Police) er, som navnet antyder, udviklet til militær- og politistyrker. Som det så ofte sker bliver våben udviklet til disse enheder hurtigt populære hos sportsskytter, og M&P er ingen undtagelse. I USA har M&P hurtigt taget pladsen som en af de mest populære production-våben. Har man bare en gang holdt en M&P i hånden, forstår man godt hvorfor.

Teknikken
Smith & Wesson M&P er en af de mest moderne striker-fire pistoler på markedet. Det er tydeligt, at man under udviklingsarbejdet har lyttet meget til de professionelle brugere. Ergonomien er langt foran de fleste andre pistoler i sin klasse, særligt muligheden for udskiftelige greb, og ikke bare breden på rammen, gør at pistolen kan tilpasses alle håndstørrelser.

Funktionerne er intuitive og lette at betjene. Pistolen kan selvfølgelig tilpasses til højre- såvel som til venstrehåndende skytter.
Smith & Wesson M&P er tydeligvis udviklet med driftsikkerhed og holdbarhed for øje. Slæden er f.eks i rustfrit stål, som er overfladebehandlet og udtrækkeren er kraftig med en stor gribeflade.
M&P Pistolen fås i rigtig mange varianter. Du vil nedenfor kunne se et udvalg af disse.

Har du ønsker, som du ikke kan finde her, er du altid velkommen til at kontakt os på tlf. 38102403 eller mail: [email protected]