Mooning

Top revolverskytter bruger S&W revolvere og moonclips. Hvis du “står tidligt op” og øver dig kan du måske en dag blive lige så god som Miculek

Kristian H Petersen har adskillinge Danmarksmesterskaber i revolverskydning på bagen. Alle skudt med en Smith&Wesson 686 og selvfølgelig moonclips. Kristian er derfor den rigtige til at rådgive dig omkring brug og valg af moonclips.

Mooning vil sige, at man forbereder en revolvertromle til at kunne benytte moonclips.

En moonclip er en erstatning for de gamle speed- og jet loadere.

Forskellen består i, at en moonclip følger med ned i tromlen og holder hylstre og ikke afskudte patroner sammen. Mooning har flere fordele, men primært kan man sige, at det både er hurtigere at genlade, ligesom man undgår problemerne med at alle hylste nogen gange ikke følger med ud, når det skal gå hurtigt. Mooning og brug af moonclips er en meget stor fordel ved mange discipliner, f.eks. Kombipistol, Tjenestepistol, Falling Targets, Kegleskydning og IPSC. Selv om din revolver er moonet kan du stadig bruge den sammen med almindelige speed- og jetloadere.

Køb de rigtige clips

Vi har i mange år forhandlet clips fra mange forskellige producenter. Men aldrig fundet en kvalitet og størrelse der var tilfredsstillende.

Derfor producere vi nu vores egne clips.

Det kan for mange lyde mærkeligt at man ikke bare kan købe nogen clips som så passer til et givent kaliber. Men så nemt er det desværre ikke.

Der er RIGTIG mange forskellige hylster dimensioner på markedet, og for at gøre det rigtig besværligt har samme producent også forskellige udgaver/årgange af samme kaliber hylster.

Vi har derfor ca. 20 forskellige modeller af clips som fungere med hver sin kombination af revolver, kaliber, hylster og mooning.

Valget af moonclips gøres derfor bedst ved at du kommer forbi butikken med din revolver og ammunition eller hylstre. Så finder vi den helt rigtige clips til netop dit setup.

Alternativt så ring til butikken på 38102403 og bed om at tale med Kristian.

Vi har clips til alle Smith&Wesson revolvere i alle kalibre og prisen er den samme for alle clips.

10 Stk. 319 Kr.