Bøssemagerarbejde

Ting du bør vide inden du går til bøssemageren.

Husk altid din tilladelse og foto ID når du transportere våben. Vi skal også bruge disse for at tage imod og udlevere våben til reparation.

Indlevering. Du behøver ikke bestille tid til en reparation. Men har du en haste opgave, må du meget gerne ringe og lave en aftale.

Husk din kvittering. Når du indlevere et våben, vil du få en kvittering for dette. Denne kvittering skal du huske at have med når du skal hente dit våben igen.

Tid for en reparation. Langt de fleste reparationer er klar inden for 5 arbejdsdage. Dog forudsat at vi ikke skal vente på reservedele fra producent eller importør. Spørg gerne om leveringstid når du indlevere dit våben. Du vil altid modtage enten et opkald eller en SMS når dit våben er klar til afhentning.

Vi skal bruge hele våbnet. Vi har en meget striks kvalitets kontrol, som bl.a. indbefatter at vi prøveskyder alle våben inden de meldes klar af kontrollanten. Vi skal derfor bruge hele våbnet.

Medbring den brugte ammunition. Har du en periodisk fejl vil ammunitionen ofte kunne hjælpe os til at finde fejlen hurtigere, derfor må du meget gerne medbringe den ammunition som våbnet eventuelt har fejlet med.

Prisoverslag / Tilbud.

Prisoverslag. Når du indleverer dit våben, vil vi ofte kunne give en ca. pris på hvad prisen for arbejdet vil være. Men vi kan ikke vurdere om der er skjulte fejl før vi har skilt det af. Opdager vi skjulte fejl, der gør din reparation markant dyrere end vores overslag, vil vi altid ringe til dig, inden vi udføre arbejdet.

Eksempel:
Jens kommer med sin pistol og vil gerne have lavet et rens, eftersyn og smørring, samt tunet aftrækket.

Dette vil koste:

Rens, smørring og eftersyn: 598 Kr.

Tuning af aftræk: 998 Kr.

I alt. 1596 Kr.

Under eftersynet konstaterer bøssemageren, at searen er slidt og han ringer til Jens. Her vil prisen på searen komme oven i de 1.596 Kr.

Tilbud. Har du fået et fast tilbud på et givent stykke arbejde, vil vi skrive dette tilbud på reparationssedlen. Som så i princippet er en “kontrakt” på det beskrevne stykke arbejde. Er der tale om arbejde, som ikke kan vurderes uden at skille våbnet af, vil vi ofte foreslå at starte med et eftersyn. Efter et eftersyn, kender vi omfanget af reparationen, og kan give et fast tilbud. Vælger du ikke at få udført reparationen, vil du modtage en regning på eftersynet.

ArbejdeBeskrivelsePris inkl. moms
EftersynUltralydsrensning, smøring, kontrol af sliddele.698 kr.
Fremstilling af slagstift. ekskl. montering.Ny slagstift drejes, tilpasses, hærdes og anløbes.698 kr.
BlåneringRamme og slæde bliver slebet ned, glasblæst og poleret samt blåneret.2500 Kr.
CeracoatningRamme og slæde bliver renset og glasblæst inden coatning.
Ceracoatning kan udføres i næsten alle tænkelige farver, eksempler kan ses under “overfladebehandling”.
2500 Kr.
Lux tuning. Tuning af aftræk på pistol eller revolver.Tuning hvor alle vinkler på flader bliver optimeret, og alle fjederspændninger bliver gennemgået. Her bliver der ikke kigget på uret, kun det perfekte accepteres.998 kr.
Dobbelt action only tuning af revolveraftræk.Tuning for folk som kun ønsker at skyde dobbelt-action. Ved at fravælge single action aftræket kan man få et markant bedre aftræk.998 kr.
Justerbart hanetryk på revolver.Justerbart fjederhanetryk på S&W revolver.499 kr.
Mooning af revolver.Forberedelse af revolver tromle til moonclips.980 kr.
Montering af sigtemidler.Montering af aftermarked sigtemiddeler.299 Kr.
TimeprisArbejde efter medgået tid698 kr.

Prisliste – Våben opbevarring.

ArbejdeBeskrivelsePris inkl. moms
Våben opbevarring opstart.Opbevarring af våben. Opstart / Indskrivning og evt. afmelding hos politi. inkl. 3 måneders opbevarring.698 kr.
Våben opbevarring efter opstart.Over 3 måneder. Pris pr. måned.100 kr.