Butiks medarbejder eller elev søges.

Til vores våbenafdeling søger vi en våbennørd med sans for service, kvalitet og gerne med flair for It.

Elsker du at nørde ned i detaljerne ved jag, sportsskydning eller bare våben generelt?

Og er du god til at videre formidle din viden?

I så fald er du den person vi søger til vores butiksteam.

Vores arbejde består for en stor del i teknisk rådgivning, valg af våben, optik og tilbehør. For at give denne rådgivning kræves en meget bred viden, har du ikke den i forvejen lære vi dig gerne op. Vi har dog en forventning om at du selv har en interesse inden for området. I det her job bliver du kun blandt de bedste ved selv at have passion for våben, skydning eller jagt. Som en naturlig del vil der også skulle modtages og oprettes vare i vores It systemer. Vi kører E-conomics og WordPress. Samt håndterer webordre, så har du en lille IT nørd gemt i dig, vil det bestemt ikke være et minus. Men systemerne er lettilgængelige og kræver ikke en doktorgrad i IT.

Uddannelse. Der findes ikke en uddannelse som ”Våbenhandler” Derfor vil dine kvalifikationer med stor sandsynlighed ligge i dine fritidsinteresser. Men det vil bestemt ikke være et minus hvis du har erfaring med salg og service. Har du ikke det, vil vi stadig gerne møde ansøgere, der kan se sig selv i rollen som sælgere/rådgivere og selv mener at de har flair for at tale med mennesker om deres passion.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et job, hvor du for en stor del kan komme til at arbejde med din hobby. Her er mulighed for at nørde helt ned i detaljerne. Samtidig med at du bliver lært op at nogen af de bedste folk i branchen.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, men fordi vores åbningstider på hverdage er 9.00 – 17.30 samt på lørdage fra 9.00 til 13.00. Er der god mulighed for flekstid. Nogen har faste ugentlige fridage, andre møder senere visse dage og går tidligt andre. Der er mange muligheder for at lægge sine timer fleksibelt. Ud af 6 medarbejdere skal der blot være minimum 2-3 mand i butikkens åbningstid. Så arbejdstiden er kun et spørgsmål om planlægning.

Løn efter kvalifikationer og erfaring.

Ønsker til vores nye medarbejder.

Jagttegn / jagterfaring og du må meget gerne være en erfaren sportsskytte. En medalje ved DM-NM-VM vil altid udløse en jobsamtale.
Erfaring med salg i denne – eller anden serviceorienteret branche.
IT-kvalifikationer over brugerniveau.

Din alder er i princippet underordnet, men ligger nok mellem 18 og 30.

Personlige kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du er en pligtopfyldende person, som har en naturlig forventning om at være den bedste til dit job. Du må gerne være et konkurrence menneske. Du er udadvendt og har nemt ved at tale med mennesker.
Du har en evne til tage imod kompliceret information og omsætte det til praksis og at videregive viden på en simpel og forstålig måde. Du trives i et, til tider, meget hektisk miljø. Hvor der kan være travlt og hvor vores kunder har store forventninger til vores service og knowhow.

Ansættelsesforløb.

Hvis vi finder din ansøgning interessant vil vi kalde dig ind til en samtale. Og derefter muligvis en uges praktik hvor du kan få en fornemmelse af arbejdsopgaverne og miljøet i våbenverdenen.

Ansøgning kan sendes på mail til:

Eller afleveres personligt i butikken.
Spørgsmål kan rettes til Kristian H Petersen på tlf. 21767502

PS. Pligtansøgninger eller ansøgninger der afsløre at man ikke har læst opslaget frabedes.