Butiks medarbejder søges – Til vores våbenafdeling søger vi en våbennørd med sans for god service og kvalitet.

Benjamin, som du måske har mødt i butikken, har valgt at flytte ned på vores værksted og blive bøssemager. Derfor søger vi en ny mand til butikken. Du kan være en erfaren rotte i faget eller parat til at blive lært op. Bare du har interessen og viljen til at være en af de bedste i faget 🙂

Job beskrivelse.

Vores arbejde består for en stor del i teknisk rådgivning, valg af våben, optik og tilbehør. For at give denne rådgivning kræves en meget alsidig våben teknisk viden, som du selvfølgelig vil få herfra. Vi har dog også en forventning om, at du selv søger viden om produkter og deres brug. I det her job bliver du kun blandt de bedste ved selv at have passion for våben, jagt og skydning. Som en naturlig del vil der også skulle modtages og oprettes vare i vores It systemer E-conomics og WordPress.  Samt håndteres webordre, så har du en lille IT nørd gemt i dig vil det bestemt ikke være et minus.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et job, hvor du for en stor del kan komme til at arbejde med din hobby. Her er mulighed for at nørde helt ned i detaljerne. Samtidig med at du bliver lært op at nogen af de bedste folk i branchen.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, men fordi vores åbningstider på hverdage er 9.00 – 17.30 samt på lørdage fra 9.00 til 13.00. Er der stor mulighed for flekstid.

Løn efter kvalifikationer.

Ønsker til vores nye medarbejder.

Jagttegn / jagterfaring og du må gerne være en erfaren sportsskytte. En medalje ved DM-NM-VM vil altid udløse en jobsamtale.
Erfaring med salg i denne – eller anden serviceorienteret branche.
IT-kvalifikationer på brugerniveau eller over.

Din alder er i princippet underordnet, men er du uerfaren ligger din alder nok mellem 18 og 30.

Personlige kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du er en pligtopfyldende person, som har en naturlig forventning om at være den bedste til dit job. Du er udadvendt og har nemt ved at tale med mennesker.
Du har en evne til tage imod kompliceret information og omsætte det til praksis og at videregive viden på en simpel og forstålig måde. Du trives i et til tider meget hektisk miljø. Hvor der kan være travlt og hvor vores kunder har store forventninger til vores service og knowhow.

Ansættelsesforløb.

Hvis vi finder din ansøgning interessant vil vi kalde dig ind til en samtale. Og derefter muligvis en uges lønnet praktik hvor du kan få en fornemmelse af arbejdsopgaverne og miljøet i våbenverdenen.

Ansøgning kan sendes på mail til:

[email protected]

Ellers afleveres personligt i butikken.
Spørgsmål kan rettes til Kristian H Petersen på tlf. 21767502