JOBMULIGHED I VÅBENBRANCHEN.

Butiksmedarbejder med sans for god service og kvalitet søges.

Jobbeskrivelse.

Du vil blive lært op i salg af våben, beklædning og tilbehør, og der kan forekomme lagerarbejde. Vi driver en kombineret hjemmeside/webshop, så har du IT kvalifikationer i den retning, vil det være et stort plus.

Vores arbejde består for en stor del i teknisk rådgivning. For at give den rådgivning, kræves der en meget bred viden, – viden, som du selvfølgelig vil få herfra, men vi har også en forventning om, at du naturligt selv søger viden om produkter og deres brug.

Dine opgaver kan være mangeartede, og vi har ikke en forventning om, at du kan alt fra første dag. Vi har et bredt overlap af kvalifikationer i butikken i forvejen, så vi vil i høj grad kunne tilpasse dit job til dine kvalifikationer.

Arbejdstiderne er yderst fleksible, men ligger typisk mellem 9.00 til 18.00 samt lørdage fra 9.00 til 13.00.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et job, hvor du for en stor del kan komme til at arbejde med din hobby. Her er mulighed for at nørde helt ned i detaljerne, samtidig med at du kan blive lært op at nogen af de bedste folk i branchen.

Løn efter kvalifikationer.

Ønsker til vores nye medarbejder.

Du må meget gerne være en erfaren sportsskytte. En medalje ved DM-NM-VM vil altid udløse en jobsamtale.

Jagterfaring er ligeledes en stor kvalifikation, grænsende til krav.

Erfaring med salg/rådgivning i denne eller anden serviceorienteret branche.

IT kvalifikationer over brugerniveau. Erfaring med WordPress / Woocommerce vil være en fordel, men er ikke et krav.

Din alder er i princippet underordnet, men ligger nok mellem 20 år og 50 år. Hos Vaabensmeden betragter vi også livserfaring som en kvalifikation.

Personlige kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du er en pligtopfyldende person, der har en naturlig forventning om at være den bedste til dit job. Du er udadvendt og har nemt ved at tale med mennesker.

Du har evnen til tage imod, til tider, kompliceret information og omsætte det til praksis – samt videregive denne viden på en simpel og forståelig måde.

Du trives i et til tider meget hektisk arbejdsmiljø.

Ansøgning.

Ansøgning / CV kan sendes på mail til:

[email protected] eller afleveres personligt i butikken. Hvis du vælger den sidste løsning må du meget gerne ringe i forvejen, så vi lige har 5 min. til at tale sammen.

Spørgsmål kan rettes til Kristian H Petersen Tlf. 21767502