Merkel

Tyske Merkel har produceret våben siden slutningen af 1800 tallet.

RX. Helix

Med lanceringen af RX. Helix sætter Merkel helt nye normer for repeterrifler med straight pull.

Mauser låsen, som har været anvendt i repeterrifler siden 1898, har af Merkels våbeningeniører fået en revolutionerende ansigtsløftning, som tillader den lynhurtige straight pull “lige-tilbage-frem” repetering – uden op/ned bevægelser.
Skift af pibe, og dermed kaliber, sker ganske hurtigt og med enkle greb – og sikkerheden er i top. Samtidig med at piben fjernes udtages også bundstykket med det roterbare og aftagelige bundstykkehoved med seks låseknaster.
RX. Helix er forsynet med en letbetjent sikring øverst på kolbehalsen og med et patenteret slagfjedersystem, kan du altid være sikker på skudafgivelsen. Under rejse eller anden transport kan du altid fjerne bundstykkehovedet, og riflen vil ikke kunne anvendes af uautoriserede.
Hele designet af den nye RX. Helix er kompakt og ergonomisk. Den er en fryd for øjet, – og så kan du få den med skæfter i flere forskellige trækvaliteter samt med et skæfte i kunststof. Sammen med de mange forskellige kalibre i vekselpiber betyder det, at du kan skræddersy din helt personlige riffel.

Helix Noblesse:
Innovation og lidenskab – perfektioneret med super håndværk.

Drivjagtspecialisten, Helix Explorer med kunstofskæfte.

Helix repeterriffel fra Merkel kombinerer state-of-the-art riffelkonstruktion med funktioner, der sætter nye standarder.
Det ægte lineære straight pull fungerer blændende hurtigt.

2:1 transmission i straight pull aktion for hurtigst mulige repetering. Systemet betyder, at din repeteringsbevægelse bliver fordoblet. Du skal derfor kun udføre et meget kort træk for at repetere.

Pibe- og kaliberskift – helt uden brug af værktøj.

Straight pull systemet kører i en lukket låsekasse og med manuel sikring, som afspænder slagstiftsfjederen.

Solidt bolthovede med 6 låseknaster.

Magasiner kommer som 3- og 5 skuds til standardkaliber og i 3 skuds til magnumkaliber.

Standard pibe ø17mm med sigtemiddel.

Piber fåes i standard ø17mm samt semi-weight ø19mm med og uden sigtemiddler.

Kom og besøg os i butikken og få en af disse fantastiske rifler i hånden.