Brugte rifler

Brugte våben generelt

At købe brugt er normalt kun noget man gør for at spare penge. En brugt bil eller et brugt fjernsyn vil normalt have kortere levetid end et nyt af samme kvalitet.

Det er ikke altid tilfældet, når man køber brugte våben, hvilket først og fremmest skyldes, at våben blev produceret langt bedre, da arbejdsløn ikke var det dyreste “råmateriale” i industrien. Faktisk ligger de gyldne år fra ca. 1900 og frem til 2. verdenskrig. For bare 20 år siden var den håndværksmæssige kvalitet stadig langt højere end man kan sige, at den er idag.

Der er naturligvis undtagelser, og der produceres også masser af højkvalitetsvåben i dag. Men sammenligner man brugsværdi mellem ældre håndbyggede våben og moderne våben i samme prisklasse, vil man ofte finde, at det ældre håndbyggede våben både holder længere rent mekanisk, men også har en langt størrer elegance og grad af finish.

Brugte våben hos vaabensmeden.dk

Hos Vaabensmeden.dk vil en ny jæger stort set altid kunne finde en brugt riffel i mekanisk god kvalitet med forsvarlig optik til under 3500 kr. Haglvåben kan man ofte få til under 2000 kr. Her vil ikke være tale om luxusvåben med fine graveringer eller dyre valnødeskæfter, men vi sælger kun våben i mekanisk god stand, der har mange års god brugsværdi.

Vaabensmeden.dk er en bøssemagervirksomhed, der lægger stor stolthed i, at jægere hos os kun kan købe våben, der er i mekanisk god stand.

Garanti på brugte våben hos vaabensmeden.dk

Alle brugte våben, der sælges hos vaabensmeden.dk, er adskildt og kontrolerede. Er der dele, som vurderes at være slidte, såsom hovedbolte eller slagstifter, bliver de skiftet. Derfor tilbyder vaabensmeden.dk altid 2 års fuld ny garanti på brugte våben.

Vaabensmeden.dk er en bøssemagervirksomhed, og vi lægger stor stolthed i, at jægere hos os kun kan købe våben der er i mekanisk god stand. Det kosmetiske kan vi godt gå på kompromis med, af den simple grund, at det giver os mulighed for at tilbyde brugte våben i alle prisklasser.

Brugte Jagtrifler

Brugte fuldskæftede rifler

Brugte Links Rifler

Brugte kombinationsvåben

Brugte .22/.17 Rifler