Vortex Optics

Vortex Optics, der blev grundlagt i 1986, og er et 100% amerikansk ejet og familiedrevet selskab. Vortex begyndte med mottoet ”People, Products and Promises” og producerer i dag en bred vifte at produkter til jagt, militær, politi og friluftsliv.

Igennem deres mere end 30 års succes, har Vortex opbygget en viden og ekspertise, som gør det muligt for dem at levere et komplet program af Premium optik hvor fokus er på kvalitet, ydeevne og værdi. Deres håndkikkerter og udsigtskikkerter er utroligt populære blandt jagt- og naturentusiaster verden over og har vundet et utal af priser i USA.

Af nyheder i 2019 kan bla. nævnes deres nye topmodel Razor UHD, Fury HD 5000 med afstandsmåler, og opgraderinger af de super populære Crossfire og Diamondback modeller.

Livsvarig VIP garanti
Som noget unikt leveres alle Vortex Optics produkter med Vortex legendariske livsvarige VIP garanti. VIP står for “Very Important Promise” og dette løfte giver Vortex til dig! Uanset problemet eller skaden, sørger Vortex for at reparere eller ombytte dit produkt uden beregning. Garantien dækker alle skader som har indflydelse på produktets optiske eller mekaniske egenskaber.

Razor HD

Vortex Optics Razor HD AMG sigtekikkert

Det ultimative “Made in the USA” riffelsigte til langdistance skydning fra Vortex Optics. Designet og produceret med det absolut bedste optik og mekanik der findes på markedet i dag. Materiale valget og den håndværksmæssige kvalitet garanterer en sigtekikkert der holder hele livet – derfor er Vortex Optics heller ikke bange for at give livsvarig VIP garanti.

HD (high density) Premium optikken i disse modeller leverer fantastisk opløsning og farverenhed i hele synsfeltet. Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning. Et 3-linset apokromatisk design fjerner desuden farvefejl ved at samle lyset fra hele det synlige spektrum i et og samme fokal punkt.

XR Plus multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger. ArmorTek belægningen beskytter de udvendige linser mod regn, snavs og ridser. Alle de forskellige belægninger er desuden påført med den specielle Plasma Tech som markant forlænger deres holdbarhed.

Hurtigfokuserende øjestykke er også standard på Razor HD AMG sigtekikkerten. Skarphedsindstillingen er let, og uønsket bevægelser reduceres til et minimum.

Det helstøbte kikkertrør i aircraft-grade aluminium er selvfølgelig vandtæt/dugfri med Argongas og O-rings forseglinger. Argon gas går ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder desuden sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

Belysningen på alle modeller kan justeres fra ekstremt dæmpede til meget lys indstilling, afhængig af jagtomgivelserne.

Viper

Vortex Optics Viper PST Gen. II sigtekikkerter

Generation 2 af den populære Viper PST serie med 5 eller 6x zoom faktor, forbedret mekanik og udvidet features.

Ved at benytte HD (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning. XR multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger. ArmorTek belægningen beskytter desuden de udvendige linser mod regn, snavs og ridser.

Hurtigfokuserende øjestykke er også standard på alle Viper PST II sigtekikkerter. Skarphedsindstillingen er let, og uønsket bevægelser reduceres til et minimum.

De åbne tactical tårne gør det nemt at justere sigtet når der skydes på lange afstande eller når der skal tages højde for skiftende vinde. Det patenteret RZR Zero Stop system sikrer en hurtig nulstilling af elevationen. Dermed slipper man for at skulle tælle klik når sigtet hurtigt skal nulstilles efter en midlertidig justering. Precision-Force springs garanterer perfekt justering af sigtet hver gang og Precision-Glide Erector systemet sikrer en blød og præcis justering af forstørrelsen.

Det helstøbte kikkertrør i aircraft-grade aluminium er selvfølgelig vandtæt/dugfri med Argon gas og O-rings forseglinger. Argon gas går ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder desuden sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

Diamondback

Vortex Optics Diamondback Tactical sigtekikkerter

Diamondback serien har længe været en af de mest populære fra Vortex Optics. Kombinationen af kvalitets optik, mekanik og livsvarig VIP garanti, samt en pris hvor alle kan være med, gør Diamondback modellerne det naturlige valg til de fleste former for jagt.

De nye Tactical modeller er lavet specielt til baneskydning og er udstyret med tactical sigte. De åben tactical tårne gør det nemt at justere sigtet når der skydes på varierende afstande eller når der skal kompenseres for skiftende vinde. Parallaksejusteringen går helt ind til cirka 9 meter. Precision-Force springs garanterer perfekt justering af sigtet hver gang og Precision-Glide Erector systemet sikrer en blød og præcis justering af forstørrelsen.

Optikken designet til den kræsne jæger og er udstyret med ED (ekstra-lav dispersion) optik. Ved at benytte ED glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning. XR multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger.

Skulle du ikke finde hvad du søger, så kik forbi butikken eller kontakt os på tlf. 3810 2403 eller på mail: [email protected]