Et dybere kig ind bag Leupolds produktion og kvalitet.

LEUPOLD MARK 5

Leupold er i de seneste år blevet mere og mere kendt blandt jægere i Danmark. Hvilket må siges at være meget naturligt, Leupold altid har været et af de foretrukne mærker blandt sportsskytter og politi/militære enheder.
Den fremgang for Leupold er der selvfølgelig mange årsager til, men der er ingen tvivl om at Leupolds fokus på lysstærke kikkerter til det europæiske marked. Kombineret med deres kæmpe produktions apparat der af gode grunde holder prisen nede, har gjort dem yderst attraktive. Dette kombineret med Leupolds mekaniske kvalitet og en linsecoatning, der på topmodellerne kun teoretisk adskiller sig fra deres tyske konkurrenter har gjort at Leupold i dag er vores mest solgte kikkerter. Leupolds program er verdens største, og der er derfor umuligt at vise alle modeller her.Men vi har mange modeller på lager, og skulle du have specielle ønsker tager vi gerne hjem på bestilling.

Skulle du ikke finde hvad du søger så kik forbi butikken eller kontakt os på Tlf. 3810 2403 eller på mail: [email protected]

Leupold Sigtekikkerter

Tilbehør til Leupold Sigtekikkerter