Browning 525 er grundpillen i hele Brownings produktlinje og er 5. generation efter den legendariske B25. Konstruktionen har bevist sit værd siden 1926 og er aldrig overgået.

525 er DEN stærkeste haglbøsse på markedet. Skulle man være så heldig at slide en del op i den, er alle dele konstrueret til at kunne skiftes.

Du vil nedenfor kunne se et udsnit af de Browning 525 modeller vi har på lager. Du er selvfølgelig velkommen til at købe den her på siden, men vi anbefaler altid at du kommer i butikken og får bøssen i hånden før du handler. Det giver dig mulighed for at kaste bøssen til kinden og få en fornemmelse af netop din nye bøsse. Og vigtigst af alt kan vi i butikken kontrollere at din nye Browning passer dig.

Selv små justeringer kan spare dig for mange frustrationer og ikke mindst penge, spildt på lerduebanen med en bøsse der ikke passer dig.

Se en gennemgang af Browning B525 Black Ghost

Vores helt egne Browning B525 med navnet BLACK GHOST
En super lækker haglbøsse, uden en helt masse dikkedarer, en rigtig slider.
I kal. 12/76 som en sporter med det brede forskæfte eller som en jagt med det slanke tulipan forskæfte.

Den har løbsvælger, helt sort baskyle uden graveringer, sigteskinnen er medium brede på 10mm. Den fås med 71cm, 76cm og 81cm løb. Med udskiftelige Chokes.