Silma

Silma er et familiefirma beliggende nær Brescia i det nordlige Italien. Silma har produceret haglvåben i snart 60 år. Silmas produkter spænder fra mellemklassevåben til eksklusive våben i højeste klasse.

Model 70 er Silmas mellemklasse haglbøsse. Finishen er, som på de fleste italienske våben, flot og gennemarbejdet, men uden dyre dybe håndgraveringer eller guldindlæg.

Skæfterne er i oliebehandlet valnød og netskæringerne i en kvalitet, man ellers sjældent ser i denne prisklasse. Baskylen er diskret graveret og hårdforcromet, hvilket gør den slidstærk og 100 % rustbeskyttet. Løbene er perfekt polerede og har en flot blånering.

Generelt er Silma en rigtig slider. Finishen er pæn men der er ikke brugt ressourcer på dybe graveringer eller guldindlæg. Vi har nu forhandlet Silma våben siden 2007 og må sige, at det er et af de mærker, vi er aller gladest for i butikken. Der er nemlig ALDRIG bøvl med en Silma. Man vil sikkert kunne slide en Silma op hurtigere end f.eks en browning, men reklamationer ser vi stort set aldrig. Silma er derfor vores bedste bud på en “value for money” haglbøsse, til jægeren eller sportsskytten, der sætter funktionalitet og driftsikkerhed højest.