Vaabensmeden.dk’s målsætning

Vi er grundlæggende et bøssemager-værksted med butik. Og vi har den klare målsætning at drive landets bedste værksted. Det mål mener vi selv bedst at opnå ved at:

• Levere den bedst tænkelige kvalitet i vores arbejde.

• Have de bedste medarbejdere i branchen.

• Have den grundigst mulige kvalitets kontrol.

• Have den bedst tænkelige maskinpark til rådighed.

• I videst mulige omfang være frontløbere i den internationale udvikling indenfor vores fag.

• Sikre bedst mulige kommunikation med vores klienter.

• Levere hurtigt og til bedst mulige service.

Denne målsætning for vores værksted smitter i vid udstrækning også af på vores butik, der på mange områder er baseret på de samme værdier. Hos os er fagligheden i højsædet, både hvad angår det rent tekniske, men i høj grad også hvad angår rådgivning og service. Her vil du ALDRIG blive bundet en historie på ærmet for at få et hurtigt salg. Her svare vi åbent og ærligt på spørgsmål om kvaliteter, værdi for pengene, produkters egnethed til forskelligt brug osv osv.

Vi har ingen ambitioner om at være landets største jagtbutik, men vi har en klar ambition om at være de bedste.

Vaabensmeden.dk har indkøbs samarbejde med Interjakt

Vaabensmeden.dk har indgået et samarbejde med den Nordiske indkøbforening Interjakt, som med sin oprindelse i Sverige i 1987, er Sveriges største jagtkæde, bestående af individuelle forhandlere.

Siden er Interjakt vokset stødt, og er repræsenteret ved 84 butikker i Sverige, Norge og Finland, og senest Vaabensmeden.dk, som den første Interjakt forhandler i Danmark.

Vaabensmeden.dk har taget dette skridt for at blive en del af et større indkøbsamarbejde, som giver mulighed for mere konkurrencedygtige priser og samtidig adgang til en lang række spændende produkter, som ikke tidligere har været tilgængelige på det Danske marked.

Personalet du kan møde på værkstedet og i butikken

Kristian H Petersen – ejer og stifter af Vaabensmeden.dk

Kristian stiftede sin interesse for våben i 8 års alderen i den lokale skytteforening og har siden skudt konkurrence med stort set alle våbentyper.

Det er således blevet til DM-titler inden for både pistol-, revolver-, riffel- og haglskydning. Bue og luftvåben er der også blevet skudt en del med, men ikke meget konkurrence.

Jagtinteressen startede på gammeldags maner sammen med far i 5-års alderen og har aldrig lagt sig. Butikkens udsmykning består således for en stor del af Kristians egne trofæer.

I 1996 gik Kristian i lære som bøssemager og arbejdede som sådan frem til 2006, hvor han valgte at starte for sig selv.

Pengene var i starten små, så virksomheden blev stiftet i kælderen under parcelhuset i Langvad lidt uden for Roskilde. Det var særdeles ydmyge lokaler og i 2011 var kælderen blevet for lille.

Jagten på egnede lokaler sluttede i Hedehusene, hvor den gamle Nymølle, der oprindeligt er bygget i 1877, blev renoveret og ombygget til våbenværksted og butik.

Hos Kristian kan du få ekspertviden omkring optik, rifler, lyddæmpere, haglvåben og tilpasning, samt om håndvåben til de dynamiske discipliner.

Mathias Nedergård

Mathias er vores jagtvåben nørd. Han har jaget siden han var barn, og interessen har bragt ham vidt omkring i verden, bl.a. New Zeeland, Sydafrika og Sverige. Men det er jagten herhjemme, i særdeleshed med riflen, der har Mathias store interesse, selvom han også gerne svinger haglbøssen.

Mathias er udlært hos Vaabensmeden.dk og har været hos os siden 2016. Han ved en hulens masse om jagtvåben, optik, genladning, PRS skydning og alle nørde stumperne. Derfor er det også mere reglen end undtagelsen, at man finder Mathias på Kalvebod eller bag ladepressen udenfor arbejdstid, hvis han da ikke liiige er afsted til en jagt-feltskydning eller PRS-Match rundt i landet.

Mathias er altid frisk på en snak om det nyeste i våbenverdenen og har det overordnede ansvar for jagtvåben afdelingen.

Peter Sjølin Thomsen
Peter er vores daglige chef på bøssemager-værkstedet, og er en hamrende dygtig bøssemager med stor fokus på detaljerne og kvalitet.

Peter er entusiastisk jæger, og selvom han til hverdag håndterer alverdens spændende jagtvåben, er han selv inkarneret buejæger, ligesom heste og ridesport er hans store interesse.