Vores Målsætning.

Vi er grundlæggende et bøssemager-værksted med butik. Og vi har den klare målsætning at drive landets bedste værksted. Det mål mener vi selv bedst at opnå ved at:

• Levere den bedst tænkelige kvalitet i vores arbejde.

• Have de bedste medarbejdere i branchen.

• Have den grundigst mulige kvalitets kontrol.

• Have den bedst tænkelige maskinpark til rådighed.

• I videst mulige omfang være frontløbere i den internationale udvikling indenfor vores fag.

• Sikre bedst mulige kommunikation med vores klienter.

• Levere hurtigt og til bedst mulige service.

Denne målsætning for vores værksted smitter i vid udstrækning også af på vores butik, der på mange områder er baseret på de samme værdier. Hos os er fagligheden i højsædet, både hvad angår det rent tekniske, men i høj grad også hvad angår rådgivning og service. Her vil du ALDRIG blive bundet en historie på ærmet for at få et hurtigt salg. Her svare vi åbent og ærligt på spørgsmål om kvaliteter, værdi for pengene, produkters egnethed til forskelligt brug osv osv.

Vi har ingen ambitioner om at være landets største jagtbutik, men vi har en klar ambition om at være de bedste.

Kristian H Petersen – ejer og stifter af Vaabensmeden.dk

Kristian stiftede sin interesse for våben i 8 års alderen i den lokale skytteforening og har siden skudt konkurrence med stort set alle våbentyper.

Det er således blevet til DM-titler inden for både pistol-, revolver-, riffel- og haglskydning.

Bue og luftvåben er der også blevet skudt en del med, men ikke meget konkurrence.

Jagtinteressen startede på gammeldags maner sammen med far i 5-års alderen og har aldrig lagt sig. Butikkens udsmykning består således for en stor del af Kristians egne trofæer.

I 1996 gik Kristian i lære som bøssemager og arbejdede som sådan frem til 2006, hvor han valgte at starte for sig selv.

Pengene var i starten små, så virksomheden blev stiftet i kælderen under parcelhuset i Langvad lidt uden for Roskilde. Det var særdeles ydmyge lokaler og i 2011 var kælderen blevet for lille.

Jagten på egnede lokaler sluttede i Hedehusene, hvor den gamle Nymølle, der oprindeligt er bygget i 1877, blev renoveret og ombygget til våbenværksted og butik.

Hos Kristian kan du få ekspertviden omkring optik, rifler, lyddæmpere, haglvåben og tilpasning, samt om håndvåben til de dynamiske discipliner.

Mathias Nedergård

Mathias er vores jagtvåben nørd. Han har jaget siden han var barn, og interessen har bragt ham vidt omkring i verden.

Mathias ved en hulens masse om jagtvåben, optik, genladning, PRC skydning og alle nørde stumperne.

Mathias er altid frisk på en snak om det nyeste i våbenverdenen og har også det overordnede ansvar for jagtvåben afdelingen.

Klaus H. Larsen
Klaus har været beskæftiget med jagt og naturpleje siden 10 års alderen, og blev udlært i 1986 hos Jagt og Fiskerimagasinet i København. Siden blev han agent for et norsk jagtrejsebureau, med speciale i Afrika og Canada.

Klaus har stor erfaring med riffeljagt i både Danmark, Afrika samt Canada, og nyder både hagl- og buejagt, men riffeljagten er hans foretrukne jagtform.

Hos Vaabensmeden er Klaus ansvarlig for tøjafdelingen samt for tilbehør og øvrigt jagtgrej og  udstyr samt håndtering af webordrer .

Klaus er ofte at finde på Hanebjerg Skyttecenter, hvor han er skydeinstruktør.

Peter Sjølin Thomsen
Daglig chef på bøssemager værkstedet.

Peter er entusiastisk jæger, og selvom han til hverdag håndterer alverdens spændende jagtvåben, er han selv inkarneret buejæger.

Kristian Eriksen
Vi er en del med samme fornavn, så senest tilkomne, kalder vi blot for “Eriksen“….

Historien gentager sig med en opvækst med jagt, og for Eriksen er det hagljagt, som hundefører med familiens labrador, og ellers pürch med bue og riffel, der er foretrukne jagtformer, som har bragt Eriksen til Skotland, Polen, Sydafrika og Mississippi i USA, hvor Eriksen’s ældste søn er bosat, og hvor Whitetail jagten er fantastisk!

Eriksen har desuden skudt med pistol igennem 25 år, og har skudt alt fra kaliber .22 indendørs til terrænskydning, tjenestepistol og IPSC. Pistolskydningen og riffeljagten fik tidligt Eriksen igang med genladning, og han har bred erfaring indenfor hjemmeladning af både pistol/revolver- og riffelkalibre.

Eriksen har ansvaret for vores pistolafdeling samt for hjemmesiden og vores marketing.