Vores Målsætning.

Vi er grundlæggende et bøssemager værksted med butik. Og har den klare målsætning at drive landets bedste værksted. Det mål mener vi selv bedst at opnå ved at:

Levere den bedst tænkelige kvalitet i vores arbejde.

Have de bedste medarbejdere i branchen.

Have den grundigst mulige kvalitets kontrol.

Have den bedst tænkelige maskin park til rådighed.

I videst mulige omfang være frontløbere i den internationale udvikling inden for vores fag.

Sikre bedst mulige kommunikation med vores klienter.

Levere hurtigt og til bedst mulige service.

Denne målsætning for vores værksted smitter i vid udstrækning også af på vores butik, der på mange områder er baseret på de samme værdier. Hos os er fagligheden i højsædet, både hvad angår det rent tekniske, men i høj grad også hvad angår rådgivning og service. Her vil du ALDRIG blive bundet en historie på ærmet for at få et hurtigt salg. Her svare vi åbent og ærligt på spørgsmål om kvaliteter, værdi for pengene, produkters egnethed til forskelligt brug osv osv. Vi har ingen ambitioner om at være landets største jagtbutik, men vi har en klar ambition om at være de bedste.

Kristian H Petersen – ejer og stifter af Vaabensmeden.dk

Kristian stiftede sin interesse for våben i 8 års alderen i den lokale skytteforening og har siden skudt konkurrence med stort set alle våbentyper.

Det er således blevet til DM-titler inden for både pistol-, revolver-, riffel- og haglskydning.

Bue og Luftvåben er der også blevet skudt en del med, men ikke meget konkurrence.

Jagtinteressen startede på gammeldags maner sammen med far i 5-års alderen og har aldrig lagt sig. Butikkens udsmykning består således for en stor del af Kristians egne trofæer.

I 1996 gik Kristian i lære som bøssemager og arbejdede som sådan frem til 2006, hvor han valgte at starte for sig selv.

Pengene var i starten små, så virksomheden blev stiftet i kælderen under parcelhuset i Langvad lidt uden for Roskilde. Det var særdeles ydmyge lokaler og i 2011 var kælderen blevet for lille.

Jagten på egnede lokaler sluttede i Hedehusene, hvor den gamle Nymølle, der oprindeligt er bygget i 1877, blev renoveret og ombygget til våbenværksted og butik.

Hos Kristian kan du få ekspertviden omkring optik, rifler, lyddæmpere, haglvåben og tilpasning, samt om håndvåben til de dynamiske discipliner.

Mathias Nedergård – under oplæring

Mathias er vores sidst tilkomne våbennørd. Han har jaget siden han var barn, og interessen har bragt ham vidt omkring i verdenen.

Mathias er stadig under oplæring, men tag ikke fejl – han ved en hulens masse om jagtvåben, optik og alle nørde stumperne. Mathias er altid frisk på en snak om det nyeste i våbenverdenen.

Mathew Scott – bøssemager

Mathew er kommet til Danmark fra USA i 1999 hvor han startede med at arbejde som CNC maskinoperatør. I 2011 gik han i lære som bøssemager hos os.

Mathews opvækst i Texas har ikke fornægtet sig, og hans store interesse er Western-skydning som han dyrker på højt internationalt plan. I 2015 blev han bla. kåret til Europas hurtigste revolver- og haglskytte. Så pas på med at udfordre til duellering. Den form for resultater kommer ikke af sig selv. Så Mathew kan du finde i vågen tilstand 3 steder. På arbejde, på banen eller ved ladeapparatet – og skulle der være lidt fritid, så er der altid lige en lille stump på en af hans egne våben der kan fremstilles eller modificeres på værkstedet.

Mathew er manden du skal tale med, hvis du har særligt komplicerede spørgsmål omkring klassiske civile, militær- eller sortkrudtsvåben. Generelt er Mathew en nørd blandt nørder, så du slipper ikke altid med et 2 minutters overfladisk svar på spørgsmål.