Så kom DK bullets på hylderne.

I lang tid har vi kigget efter, og testet, forskellige blyfri projektil mærker at føre i vores genladnings afdeling. Valget faldt på DK bullets af flere årsager. Først og fremmest har blyfri projektiler et berettiget ry for ikke at ekspandere ved lave hastigheder. Det problem har DK bullets bevist at de ikke har.

De er drejede ud, hvilket sikre et 100% homogent projektil som altid vil være gyrostabilt. Legeringen sikre desuden minimal pibeaflejring i forhold til de ellers relativt bløde kobber legeringer vi traditionelt ser på markedet.

De 3 flige + bagende som DK bullets ekspandere i, vil altid sikre en stor chokeffekt samt give 4 sårkanaler frem for en stor. Det kan i nogen udstrækning kompencere for et mindre godt skud.

En sidegevinst er at minimalt energi går til at ekspandere projektilet, men bliver brugt hvor der er brug for den. I vildtet.

Sidst men ikke mindst gør projektil formen at den vil være meget lidt tilbøjelig til at tumble hvis man skulle komme til at ramme en gren eller andet før vildtet.

Vi er derfor glade for, som de første, at kunne tilbyde DK bullets til sjællandske jægere.

Yderligere information om priser osv. Kan se her: https://vaabensmeden.dk/genladning/projektiler/

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar